Image Alt

Over ons

Tineke Ducoffre

Over ons

Mijn naam is Tineke Ducoffre, geboren op 18 Maart 1961 in de mooie stad Rotterdam. Nu woonachtig in de vestingstad genaamd Hellevoetsluis.

Mijn hobby/passie om te stijlen, bij uiteenlopende evenementen in Nederland & België, is uitgegroeid tot een goed lopend bedrijf genaamd Fabulous Event & Party Styling. Mede door mijn oeverloze energie, heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Ik krijg ook weer positieve energie en blijdschap terug, op het moment dat de opdrachtgever het “WAUW” effect beleefd.

Door mijn sterk ontwikkeld inleving- / inbeeldingsvermogen, dit in combinatie met mijn creativiteit / out of the box denken, is het altijd gelukt om de wensen uit te laten komen waarbij de originaliteit van de organisatie / opdrachtgever altijd gewaarborgd blijft.

Over mijn persoonlijkheid wordt gezegd: ”Voor Tineke is niets te veel of te gek, alles is bespreekbaar en veel daarvan is uitvoerbaar. Door haar oog voor detail, zal ze tot in de puntjes alles verzorgen ”. Daarbij zal ik niet eerder stoppen voordat alle partijen naar volle tevredenheid, het evenement kunnen starten.

Door middel van een intakegesprek, zowel telefonisch (06-29372428) als persoonlijk, kunnen we uw wensen bespreekbaar maken.

Hierdoor zal er meteen duidelijkheid ontstaan welke kosten er aan de opdracht verbonden zijn. Hierover kan ik u vertellen dat de prijs, tot op heden, nooit een belemmering is geweest om de opdracht uit te voeren.

De prijsindicatie is gebaseerd op uw budget, op de afmetingen van de locatie, de arbeidsuren en de hoeveelheid materialen welke in de opdracht verwerkt gaan worden. Hierbij moet u denken aan de hoeveelheid van stoffen, bloemen, maskers, boa’s, tafelkleden, ballonnenkunst en ander decoratiemateriaal welke gerelateerd zijn aan een bepaald thema voor uw feest en/of trouwerij.

Mijn spontane, kleurrijke en vrolijke persoonlijkheid is terug te vinden in de uitvoering van mijn opdrachten. Soms is het nodig om het vooraf gemaakte planning aan te passen. Door mijn flexibele instelling weet ik hier altijd een positieve draai aan te geven, dit gaat uiteraard altijd in samenspraak met de opdrachtgever.

Mijn motto is:”Daar waar andere problemen zien, zie ik de oplossing”.

Het leven is een feestje en wij zijn de genodigden, So let’s party…….

In een woord: GEWELDIG! De datum waar we al anderhalf jaar naar toe leefde leek door corona niet door te gaan, totdat Fabulous Event Styling op ons pad kwam. De aankleding en het ontzorgen overtrof al onze verwachtingen!

Sophie en Tim

Bruid & Bruidegom

Onze droom is door Fabulous Event Styling ruimschoots overtroffen! We zijn ze eeuwig dankbaar voor het zó mooi maken en het überhaupt realiseren van onze bruiloft. Vanaf het eerste moment was niets te veel, geen enkele uitdaging gingen ze uit de weg en werkelijk alles werd waargemaakt.

Linda en John

Bruid & Bruidegom

Fabulous Event Styling zorgt voor een zorgeloze dag die tot in de puntjes is geregeld! En dat allemaal binnen onze wensen. Wij hebben een richting aangegeven en wilden ons graag laten verrassen op de grote dag. Dat is meer dan gelukt en daarom een absolute aanrader!

Desiree en Johan

Bruid & Bruidegom

Fabulous Event Styling verzorgt al jaren onze evenementen en wij zijn zeer tevreden over hoe Tineke dat opleverd.

Corto Dimanche

Event Manager

Altijd top en naar tevredenheid opgeleverd, Fabulous Event Styling maakt er toch telkens weer het feest compleet met de volledige styling van onze events.

Des Santos

DJ

Fabulous Event Styling komt haar afspraken na en wij zeer tevreden over haar werk.Altijd top en professioneel.

Kinky on the Beach

Eigenaar