Image Alt

Bruiloften

Jouw bruiloft

Styling

Steeds meer bruidsparen willen dat hun bruiloft op toffe wijze aangekleed wordt. Bij een bruiloft styling worden bruiloft decoraties vaak gecombineerd met een bepaald thema zoals een kleur, seizoen of hobby. Altijd al gedroomd van een romantische bruiloft in een tent of een hippe bohemian wedding in de tuin?

Maar heb je zelf nu geen flauw idee hoe je jullie bruiloft Pinterest waardig maakt? Of heb je wel een idee, maar gewoon geen tijd tijdens de voorbereidingen of op de dag zelf? Of er geen zin in om het allemaal zelf te moeten doen?
Wij verzorgen met liefde jullie exclusieve bruiloft styling! Dankzij onze enorme ervaring (wij verzorgen meer dan 50 unieke bruiloft stylingen per jaar) en groot assortiment, kunnen we jullie ongetwijfeld helpen!

Bruiloft Styling advies gesprek
Onze bruiloft stylist adviseerd jullie graag tijdens een vrijblijvende afspraak. Zowel bij een complete wedding styling als alleen voor de verhuur van bruiloft decoraties.

“Fabulous Events Styling is tevens ook weddingplanner.”

In een woord: GEWELDIG! De datum waar we al anderhalf jaar naar toe leefde leek door corona niet door te gaan, totdat Fabulous Event Styling op ons pad kwam. De aankleding en het ontzorgen overtrof al onze verwachtingen!

Sophie en Tim

Bruid & Bruidegom

Onze droom is door Fabulous Event Styling ruimschoots overtroffen! We zijn ze eeuwig dankbaar voor het zó mooi maken en het überhaupt realiseren van onze bruiloft. Vanaf het eerste moment was niets te veel, geen enkele uitdaging gingen ze uit de weg en werkelijk alles werd waargemaakt.

Linda en John

Bruid & Bruidegom

Fabulous Event Styling zorgt voor een zorgeloze dag die tot in de puntjes is geregeld! En dat allemaal binnen onze wensen. Wij hebben een richting aangegeven en wilden ons graag laten verrassen op de grote dag. Dat is meer dan gelukt en daarom een absolute aanrader!

Desiree en Johan

Bruid & Bruidegom